WAK - Week van de Amateurkunsten

8
feb
2017

Naar jaarlijkse gewoonte neemt Boortmeerbeek weer deel aan de Week van de Amateurkunsten, een kunstweek voor en door iedereen die gepassioneerd is door kunst in de vrije tijd. Ze loopt van 28 april t.e.m. 7 mei 2017 en zet overal in Vlaanderen en Brussel de pracht van amateurkunst in de kijker. Dit jaar geven amateurkunstenaars het beste van zichzelf rond het thema:

“The Making of”

We leggen de focus op het creatieproces, het werk achter de schermen, op proberen, vernieuwen, ervaring opbouwen, de historiek van artistieke verenigingen en natuurlijk op de schoonheid van zelf een kunst te beoefenen in de vrije tijd.

Durf jij jouw creatieve uitingen te tonen aan een groot publiek? Laat dan ten laatste voor zaterdag 1 april 2017 van je horen en doe mee met de WAK 2017!

Een creatieve of artistieke activiteit organiseren in het kader van “The Making of” is natuurlijk meer dan fantastisch, formidabel, subliem! Dit thema blijft echter optioneel. Om de WAK zo sterk mogelijk te maken en om het belang van amateurkunst zo hoog mogelijk in het vaandel te dragen, roepen we op om massaal deel te nemen aan de kunstenroute (t)huis in kunst.

Op 29 en 30 april 2017 kan je in Boortmeerbeek voor de tweede keer op rij van al deze creativiteit komen proeven langs de kunstenroute ‘(t)huis in kunst’. Heel wat lokale talenten zetten hun deur open en laten je kennismaken met hun passie. Neem de fiets en ga kijken naar je favoriete artiest of volg gewoon de hele route. Je kan vertrekken vanuit elke locatie!

Vanaf 22 april kan je hier het plan- en foto-overzicht downloaden van alle kunstenaars die dit jaar meedoen.

Deelnemers kunnen zich melden bij de dienst vrijetijd in het gemeentehuis of online via dit inschrijvingsformulier.

https://webshopboortmeerbeek.recreatex.be/Activities/Detail

 

Contactinformatie