Asfalteringswerken Dalialaan, Tulpenlaan, Azalealaan, Begonialaan en Lotusplein - 8 tot 13 augustus 2022

29
jul
2022

Het gemeentebestuur investeert jaarlijks in het onderhoud van de wegen waaronder de vernieuwing van de toplaag van enkele rijwegen in onze gemeente. De Dalialaan, Tulpenlaan, Azalealaan, Begonialaan en Lotusplein werden in het huidige onderhoudsprogramma opgenomen voor  vernieuwing van de toplaag.  De werken zullen plaatsvinden van 8 augustus tot 13 augustus 2022. Eerst wordt de bovenste laag van de bestaande asfalt afgefreesd.  Vervolgens wordt de kleeflaag gespoten om tenslotte op 11 en 12 augustus 2022 de rijwegen te voorzien van een nieuwe laag asfalt. Aansluitend wordt op 13 augustus 2022 de werf opgekuist. Bij ongunstige weersomstandigheden, of onvoorziene omstandigheden, kunnen de bovenstaande werken niet uitgevoerd worden en wordt de planning aangepast. Bewoners en burgers zullen dan hier ook van op de hoogte worden gebracht.

Door het inzetten van verschillende machines en het bijhorend werftransport vragen wij  vriendelijk aan buurtbewoners om tijdens de werktijden van 7 tot 19 uur voertuigen buiten de werkzone te plaatsen en niet onnodig in de betrokken straten te rijden. Wij raden ten stelligste af over de kleeflaag te rijden alsook over de net aangelegde asfaltverharding.  De kans op schade aan jouw voertuig is bestaande. 

Het verkeer in de wijk Lievekensbossen zal tijdelijk worden ontsloten langs de Blokstraat en Aarschotsebaan en langs Anjerweg en Mimosalaan. Mogen we vragen je snelheid aan te passen in functie van deze tijdelijke verkeerssignalisatie.

Betrokken bewoners krijgen een infobrief in de bus. 

 

Contactinformatie