Behaag je tuin van 1 september 2022 tot en met 15 oktober 2022

1
sep
2022

Wat is het?

85% van de Vlaams-Brabanders heeft een tuin. Grote kans dus dat jij er ook één hebt. Dan is de samenaankoop ‘Behaag je tuin’ misschien iets voor jou. Want jouw tuin, hoe groot of klein ook, kan al een verschil maken voor natuur en klimaat. Te droge, te natte of te hete zomers? Jij kan je tuin eenvoudig klimaatbestendiger maken. Verbeter de wateropname van je tuin en omgeving met diepwortelende bomen en struiken. Beter dan een gazon! Geniet van het verfrissend airco-effect van een boom om een hete dag. Beter dan een parasol! De regionale landschappen van Vlaams-Brabant garanderen je kwalitatief streekeigen plantgoed aan een goede prijs.  Surf naar www.behaagjetuin.be. Bekijk gerust het aanbod: klimaatbomen, bijvriendelijke bomen, hoofstam(fruit)bomen, gemengde pakketten voor hagen, bloesem-en bessenheggen, houtkanten, klimplanten, wilgenpoten, … Je vindt er ook praktische tips over soortenkeuze, aanleg en onderhoud en informatie over het maken van levende groene speelhutten en andere levende wilgenconstructies.

Wanneer en hoe kan ik bestellen?

Van 1 september 2022 tot en met 15 oktober 2022 online op www.behaagjetuin.be. Betalen kan ook met eco-en consumptiecheques Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met details van je bestelling.

Het bestelde én vooraf betaalde plantgoed kan je op zaterdag 10 december 2022 afhalen op het gemeentelijke verdeelpunt aan de gemeentelijke loods, Mechelsebaan 37, 3190 Boortmeerbeek. Het exacte tijdstip word je later medegedeeld.

 

Contactinformatie