Creaweek - Thema De Wereld Rond

creaweek.jpg

 

Zit je oogappel thuis ook altijd te frutselen, te knippen, te plakken,... kortom te knutselen. Dan is de creaweek de plek om samen met andere leeftijdsgenoten te knutselen en op een speelse en creatieve manier begeleid te worden in de ontdekkingstocht naar kleur, vorm, materiaal,...Tijdens de creaweken maken de kinderen kennis met een heel uiteenlopend aanbod van creatieve knutsel- en tekentechnieken.
Thema van deze creaweek is ’De wereld rond’.Niet alleen K3 reist van "Afrika tot in Amerika". Ook wij bezoeken tijdens deze (korte) creaweek alle uithoeken van de wereld. Al knutselend, zingend en tussendoor even buiten spelend, reizen we van land naar land, de hele wereld rond.

Voor wie? Kinderen van 4 tot 12 jaar
Wanneer? van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober 2018.
Waar? gemeentelijke basisschool, Beringstraat 107, 3190 Boortmeerbeek. 

Inschrijven voor deze jeugdactiviteiten van de gemeente Boortmeerbeek gebeurt bij voorkeur online via de gemeentelijke webshop https://webshopboortmeerbeek.recreatex.be maar kan ook bij de dienst vrije tijd in het gemeentehuis. De inschrijving is pas definitief na betaling van deelnameprijs. Online gebeurt dit onmiddellijk na bevestiging van uw deelname via Ingenico, komt u langs bij de dienst vrijetijd betaalt u de deelnameprijs cash.

Prijs

€55.00