Creaweek van 29 tot 31 oktober 2018 - thema 'De Wereld Rond'

28
sep
2018

Niet alleen K3 reist ‘van Afrika tot in Amerika’. Ook wij bezoeken tijdens deze (korte) creaweek alle uithoeken van de wereld. Al knutselend, zingend en tussendoor even buiten spelend, reizen we van land naar land, de hele wereld rond.

Zit je oogappel thuis ook altijd te frutselen, te knippen, te plakken,... kortom te knutselen. Dan is de creaweek de plek om samen met andere leeftijdsgenoten te knutselen en op een speelse en creatieve manier begeleid te worden in de ontdekkingstocht naar kleur, vorm, materiaal,...Tijdens de creaweek maken de kinderen kennis met een heel uiteenlopend aanbod van creatieve knutsel- en tekentechnieken. Daarnaast is er ook aandacht aan de nodige beweging, vaak met een artistieke toets.

Alle jeugdactiviteiten vinden plaats van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. Er wordt opvang voorzien van 8 uur tot 9 uur, tijdens de middagpauze en van 16 tot 17 uur. De deelnemers brengen zelf hun lunchpakket mee. Een drankje en vieruurtje zijn voorzien.

Busvervoer van en naar Ravot is mogelijk. Je kan bij reservatie deze optie aanduiden. Ravot zal je contacteren voor verdere afspraken indien nodig. Opgelet! De opvang bij Ravot is volgens het standaardtarief. Je zal voor de voor- en/of na-opvang een aparte afrekening krijgen.

Inschrijven kan tot uiterlijk 18 oktober 2018 via de webshop https://webshopboortmeerbeek.recreatex.be/ op op de dienst vrije tijd in het gemeentehuis.

 

Contactinformatie