Durf energiecontracten vergelijken!

18
nov
2020

Nemen energiekosten ook een grote hap uit jouw budget? Welkom om contact op te nemen met het woonloket voor tips om energie te besparen en voor hulp bij het vergelijken van energiecontracten! 

Veel gezinnen in ons land blijven met slapende energiecontracten zitten en betalen op die manier vaak te veel voor elektriciteit en aardgas. 

Met behulp van de online V-test van de VREG, kan je ook zelf een objectieve vergelijking maken tussen actuele energiecontracten. Surf hiervoor naar https://vtest.vreg.be/ en doorloop de vergelijkingsmodule.

Om een energiecontract dat je in het verleden gesloten hebt te vergelijken met het huidige aanbod op de markt, is er de CREG-scan

Kan je hulp gebruiken bij het vergelijken van energiecontracten met behulp van deze tools en bij het interpreteren van de resultaten? Welkom om in dat geval telefonisch contact op te nemen met het woonloket (tel. 0496 25 85 29)!

Tip: neem je laatste afrekeningsfactuur bij de hand wanneer je belt.

Misschien kom je ook in aanmerking voor een gratis energiescan. In dat geval krijg je op een later tijdstip nog een uitgebreid energieadvies aan huis en ontvang je gratis enkele energiebesparende materialen. Informeer ernaar bij het woonloket!

 

Contactinformatie