Geschenkbonnen Gemeente Boortmeerbeek

Het gemeentebestuur van Boortmeerbeek lanceert de gemeentelijke geschenkbon. Al wie op zoek is naar een passend geschenk kan voortaan in het gemeentehuis aan het onthaal terecht om er een geschenkbon aan te kopen. Die kan bij een handelaar naar keuze uit de gemeente worden ingeruild.

De Boortmeerbeekse geschenkbonnen vormen het ideale geschenk voor elke gelegenheid. Voor iemand die op het laatste nippertje nog een geschenk nodig heeft, maar geen inspiratie heeft. Of een passend geschenk voor een persoon die men minder goed kent. In al deze situaties vormt de gemeentelijke geschenkbon de ideale oplossing.

De groep deelnemende handelars uit de gemeente groeit maandelijks aan. De deelnemende handelaars herkent men aan de sticker met het (nieuwe) gemeentelijke logo op hun vitrine. Een lijst met alle deelnemers vindt men onderaan dit artikel alsook op de websites van hebos en unizo. Wat meteen in het oog springt, is het brede spectrum van handelaars die aan het project meewerken, zodat al wie een geschenkbon als cadeau ontvangt uit het zeer diverse aanbod ongetwijfeld een geschenk naar zijn zin zal kunnen kiezen.

De geschenkbon zelf is te koop aan het onthaal in het gemeentehuis tijdens de openingsuren. De geschenkbonnen zijn in vier verschillende waarden te koop, namelijk 5,00 EUR, 10,00 EUR, 25,00 EUR en 50,00 EUR. Natuurlijk is ook een combinatie mogelijk zodat iedereen een enveloppe op zijn maat kan samenstellen. In de feestelijke omslag waarin de geschenkbon wordt aangeboden, zit ook steeds een actuele lijst met alle deelnemende handelaars, handig om nadien een keuze te kunnen maken.

Met het lanceren van dit project wil het gemeentebestuur op de eerste plaats de lokale handelaars een duwtje in de rug geven. Dat hiermee ook een klein steentje aan een duurzame mobiliteit wordt bijgedragen, is meteen meegenomen. Het bestuur hoopt immers dat met het invoeren van de geschenkbon meer mensen in de eigen gemeente hun aankopen zullen verrichten en minder de verplaatsing maken naar steden en gemeenten uit de omgeving.

Contactinformatie