Infoavond provinciale groepsaankoop isolatie, ramen, zonnepanelen en warmtepompen

70778f2b-d80a-4fef-830b-9e3631368d75.jpeg Provinciale groepsaankopen helpen energie besparen
Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de provinciale groepsaankopen geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO, PajoPower, 3WPlus, de Kringwinkel Hageland en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.
Al zo’n 1250 gezinnen voerden energetische renovaties uit via deze groepsaankopen.
Je kan als inwoner van Vlaams-Brabant intekenen op een groepsaanbod voor zonnepanelen, dak- of muurisolatie, isolerende ramen, warmtepompen of warmtepompboiler. Grijp dus de kans om je woning nog beter te isoleren en je wooncomfort te laten stijgen.

Wat maakt de provinciale groepsaankopen zo uniek?
IGO en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor jouw gemeente lokale aannemers en installateurs. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal. Kiezen voor de provinciale groepsaankopen is drie keer winnen. Niet alleen stoot je minder CO2 uit en bespaar je op je energiefactuur, je helpt ook onze lokale economie bloeien.

Interesse?
Ben je overtuigd van onze groepsaankopen? Schrijf je dan snel in en maak vrijblijvend een afspraak . De aannemer komt langs, verzamelt de nodige gegevens en maakt een individuele offerte op maat.
Meer info en intekenen: www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen

Gratis infoavond
Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie?
Kom vrijblijvend naar de infosessie in jouw gemeente. Je krijgt er meer info over de aanpak, mogelijke premies en leningen en kan er kennismaken met de geselecteerde aannemer.
De infoavond vindt plaats op dinsdag 19 november om 20u in de raadzaal van het gemeentehuis - Pastorijstraat 2, 3190 Boortmeerbeek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

di 19 november 2019 van 20:00 tot 22:00

Waar

Gemeentehuis (raadszaal)

Pastorijstraat 2
3190 Boortmeerbeek

Prijs

Gratis

Basistarief: 0,00 €

Organisatie en contact

klimaatnetwerk Vlaams-Brabant - IGO