Infrax - premie voor een gescheiden afvoersysteem

5
feb
2016

Wordt er bij een bestaande particuliere woning overgegaan tot de aanleg van een gescheiden afvoersysteem van hemelwater en huishoudelijk afvalwater, dan kan je hiervoor een premie krijgen. Op voorwaarde dat de aanleg van een gescheiden afvoersysteem van hemelwater en huishoudelijk afvalwater niet verplicht werd of opgelegd wordt door de gewestelijke stedenbouwkundige verordening. Heraanleg of herstellingswerken van een reeds aanwezig gescheiden systeem komt niet in aanmerking voor een premie.

Om de premie te ontvangen, stuur je het aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend terug naar Infrax, Gouverneur Verwilghensingel 32, 3500 Hasselt, samen met de gevraagde documenten. Voeg eventueel ook je offertes of bijkomende documenten toe.

De definitieve toekenning en uitbetaling van de premie gebeurt op basis van het ons bezorgde aanvraagformulier en de nodige bewijsstukken. Wil je zeker weten of in in aanmerking komt voor de premie alvorens je de werken aanvangt, neem dan eerst even contact op met Infrax op het nummer 078 35 30 20.

Contactinformatie