Kermis september 2022

Hoera, het is weer kermis in Boortmeerbeek. De kermis in het centrum kan worden bezocht op zaterdag 24 september, zondag 25 september en maandag 26 september 2022. Tijd genoeg dus om de ongeveer twintig deelnemende kramen eens uit te proberen. 

Als je ergens overladen wordt met prikkels, dan is het wel op de kermis. Voor sommige mensen is een overvloed aan licht en geluid niet aangenaam.

Daarom organiseert de gemeente in samenwerking met de standhouders op  zaterdag 24 september 2022 van 14 uur tot 16 uur een prikkelarm kermismoment voor iedereen die wat meer moeite heeft om al deze indrukken te filteren of het graag wat rustiger heeft.

Tijdens deze namiddag worden geluid- en lichtprikkels beperkt. We organiseren dit prikkelarm moment niet enkel voor kinderen of volwassenen met autisme of epilepsie, maar voor iedereen die graag eens op een rustige manier de kermis wil bezoeken. Door de prikkels op de kermis te reduceren kan iedereen genieten van het amusement en een onvergetelijke middag beleven!

 

Contactinformatie