Op sjok door een Straffe Streek

18
jul
2016

Als Jeroen De Pauw zijn neus volgt, komt hij altijd op lekkere plaatsen terecht. Dat bewijst de televisiekok in het nieuwe boek Straffe Streek. Daarin doorkruist hij Vlaams-Brabant op zoek naar rasechte streekproducten: de zachtzure geuze in het Pajottenland, heerlijk zoete chocolade in de Dijlevallei, Hagelandse wijn en Leuvens bier, vleesspecialiteiten van ambachtelijke beenhouwerijen, kaas en veel meer. Je maakt samen met hem kennis met de producenten achter al dat culinair genot.

Een ontdekkingstocht om van te smullen. En dat doet hij natuurlijk ook. Jeroen zou Jeroen niet zijn als hij met al die Vlaams-Brabantse ingrediënten niet aan de slag ging in zijn keuken. Hij trakteert je op 45 verrassende recepten met een toets puur Vlaams-Brabant, prachtig in beeld gebracht door Studio Wauters.

 

 

Hoe bestellen?

Onmisbaar voor elke streekliefhebber! Ontdek alles over dit unieke belevingsboek en bestel nu al je exemplaar via www.straffestreekboek.be ! Of zoek daar een verkooppunt in de buurt waar je terecht kan om het boek te kopen.

Contactinformatie