Planning vakantiewerking

Vakantiesnacks

Vakantiesnack staat voor superfantastische, dolkomische en spetterende dagactiviteiten tijdens de krokus-, paas-, zomer- en herfstvakantie. Je vindt in het aanbod leuke kook- en knutselactiviteiten maar ook coole uitstappen en toffe sportdagen. Er is dus voor iedereen wel wat zodat het woord “vervelen” niet meer bestaat in de schoolvakantie

Zomervakantiemaandag 27 augustus en woensdag 29 augustus 2018 voor 4 tot 16 jarigen

Sportweken

De sportweken zijn omnisportkampen. Dit wil zeggen dat kinderen onder begeleiding kennismaken met een brede waaier aan sporten: balsporten, tennis, turnen, baseball,… Samen met leeftijdsgenoten wordt een groep gevormd die van de ene naar de andere sporttak. Bij de jongste groepen staan eveneens ook ontspanningsactiviteiten op het programma zoals tekenen, liedjes zingen,… De plus 12 jarigen kunnen zich uitleven in een heel aantal sportieve en avontuurlijke uitstappen.

Paasvakantievan maandag 9 april tot en met vrijdag 13 april 2018 voor 6 tot 16 jarigen.
Zomervakantievan maandag 2 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018 voor 6 tot 16 jarigen van maandag 9 juli tot en met vrijdag 13 juli 2018 voor 4 tot 12 jarigen van maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus 2018 voor 4 tot 12 jarigen

Creaweken

zit je oogappel thuis ook altijd te frutselen, te knippen, te plakken,... kortom te knutselen. Dan is de creaweek de plek om samen met andere leeftijdsgenoten te knutselen en op een speelse en creatieve manier begeleid te worden in de ontdekkingstocht naar kleur, vorm, materiaal,...Tijdens de creaweken maken de kinderen kennis met een heel uiteenlopend aanbod van  creatieve knutsel- en tekentechnieken.

Zomervakantie: van maandag 6 augustus tot en met vrijdag 10 augustus 2018 voor 4 tot 12-jarigen
Start inschrijvingen via https://webshopboortmeerbeek.recreatex.be/
activiteiten paasvakantie: maandag 19 februari 2018 vanaf 18 uur
Activiteiten zomervakantie:  maandag 16 april 2018 vanaf 18 uur

  

Inschrijven voor deze jeugdactiviteiten van de gemeente Boortmeerbeek gebeurt bij voorkeur online via de gemeentelijke webshop https://webshopboortmeerbeek.recreatex.be maar kan ook bij de dienst vrije tijd in het gemeentehuis. De inschrijving is pas definitief na betaling van deelnameprijs. Online gebeurt dit onmiddellijk na bevestiging van uw deelname via Ingenico, komt u langs bij de dienst vrijetijd betaalt u de deelnameprijs cash.

Afhankelijk van het tijdstip van de activiteit is er een andere startdatum waarop de inschrijvingen starten! De start van de inschrijvingen voor activiteiten start telkens de eerste maandag na de vorige schoolvakantie klokslag 18 uur. Vroeger inschrijven is niet mogelijk. De inschrijvingsdata staan duidelijk vermeld op de kalender in deze gids.

De locatie van de activiteiten is verschillend afhankelijk van de activiteit maar ook afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Zo vinden de  sportweken voor 6- tot 12-jarigen plaats in en rond de gemeentelijke sporthal van  Boortmeerbeek. De kleutersportweken vinden dan weer plaats in de gemeentelijke basisschool van  Boortmeerbeek. Let dus zeker op de locatie waar de activiteit plaatsvindt.

Alle jeugdactiviteiten vinden plaats van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. Er wordt opvang voorzien van 8 uur tot 9 uur, tijdens de middagpauze en van 16 tot 17 uur. De deelnemers brengen zelf hun lunchpakket mee. Een drankje en vieruurtje zijn voorzien.