Planning vakantiewerking 2021

AANBOD?
 
Ben jij nieuwsgierig naar ons zomeraanbod? Klik dan op het document onderaan de pagina.
 
 

INSCHRIJVEN?

Inschrijven voor deze jeugdactiviteiten van de gemeente Boortmeerbeek gebeurt bij voorkeur online via de gemeentelijke webshop https://webshopboortmeerbeek.recreatex.be maar kan ook bij de dienst vrije tijd in het gemeentehuis. Je maakt hiervoor best een afspraak.  De inschrijving is pas definitief na betaling van deelnameprijs. Inschrijvingen voor de zomervakantie 2021 starten op maandag 17 mei om 18 uur.  Vroeger inschrijven is niet mogelijk.

Jongeren met een beperking krijgen een programma op maat van hun persoonlijke mogelijkheden. Graag vermelden bij inschrijving en liefst even contact opnemen met de dienst vrije tijd.

PRAKTISCH?

Wat mee te brengen:

Aangepaste sportkledij, schoenen voor binnen en buiten voor de sportweken, kleren die vuil mogen worden voor de creaweken, reservekledij, lunchpakket, drankjes en versnaperingen voor tijdens de pauze. Om verlies te voorkomen, zet je best de naam van je kind op kledij, brooddoos, …

Middagpauze:

Tijdens de middagpauze blijven de jongeren onder begeleiding in de sporthal/school. Alle kinderen moeten zelf een lunchpakket en drankjes meebrengen. Eén drankje tijdens de middag en een versnapering in de namiddag is inbegrepen.

Annulatie & fiscaal attest:

Uitgezonderd bijzondere voorwaarden bepaald in de wet, worden activiteiten en cursussen niet omgeruild of terugbetaald, tenzij:

  • Bij ziekte (bewijs van medisch attest)
  • Bij een overlijden in de familie tot en met de 3de graad (bewijs van overlijdensbericht)

De bewijzen worden VOOR begin van de activiteit bezorgd aan de gemeente.

Contactinformatie