Ronde Tafel van het Klimaat Boortmeerbeek

fa174f6f-d858-4833-88a4-74be317c3fbf.png Op woensdag 20 november om 19u30 houdt het Klimaatactieteam de “Ronde Tafel van het Klimaat” in de Gemeentelijke basisschool in de Beringstraat te Boortmeerbeek. Alle ingediende voorstellen zullen op deze avond overlopen worden en ter stemming voorliggen. De winnende projecten zullen dan in de loop van de komende maanden gerealiseerd worden. Iedere aanwezige heeft een stem op deze Ronde Tafel. Een unieke gelegenheid om als burger mee te participeren in het beleid. Niet te missen dus!


In Boortmeerbeek is er sinds kort een Klimaatactieteam actief, een initiatief van enkele geëngageerde inwoners, die zich belangeloos en zonder betrokkenheid van enige politieke partij willen inzetten voor het behoud van het klimaat. Het Klimaatactieteam wil bewustwording van ieders verantwoordelijkheid nastreven en aanzetten tot meer actie.

Op de Klimaat-mis? in juni 2019 werden al enkele voorstellen gesuggereerd door aanwezige burgers. Het Klimaatactieteam wil nu graag een stapje verder gaan en doet een oproep naar alle inwoners om concrete actieplannen in te sturen: welke projecten zou u zelf mee willen helpen realiseren, welke initiatieven kunnen uitgevoerd worden door groot en klein in een wijk of een deel van de gemeente en zetten ook andere buurten aan om mee op de kar te springen?

Hebt u een tof wervend en vooral klimaatvriendelijk voorstel? Neem dan voor 1 november contact op via volgend mailadres: rondetafelklimaat.bmb@gmail.com. Het team neemt dan contact met u op om uw voorstel concreet uit te werken.

Hebt u geen concrete ideeën maar wel zin om mee de handen uit de mouwen te steken voor het klimaat? Laat het dan ook weten via rondetafelklimaat.bmb@gmail.com of spreek het team aan op de “Ronde Tafel van het Klimaat” op 20 november.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

wo 20 november 2019 van 19:30 tot 21:30

Waar

GBS

Beringstraat 107
3190 Boortmeerbeek

Prijs

Gratis

Basistarief: 0,00 €