Seniorenfeest zaterdag 1 juni 2019

19
apr
2019

 

Ook dit jaar organiseert het gemeentebestuur een feest voor senioren. Hieraan kunnen alle inwoners die geboren zijn vóór 1 januari 1955, vergezeld van hun partner, gratis deelnemen. Het seniorenfeest vindt plaats in de gemeentelijke sporthal, Sportveldweg 6, 3190 Boortmeerbeek, waar voldoende parking is voorzien.

Indien u wenst, zorgt de gemeente voor aangepast vervoer. Gelieve hiervoor de inschrijvingsformulier onderaan in te vullen; vermeld ook een telefoonnummer of e-mailadres waarop we u kunnen bereiken. Enkele dagen voor het seniorenfeest contacteren we u om de nodige afspraken te maken.

Programma

12.00 u:                deuren open

13.00 u:                officiële opening van het jaarlijkse seniorenfeest door burgemeester Karin Derua

13.15 u:                feestmaal met op het menu:

  • Carpaccio van gerookte zalm en gerookte heilbot met mosterdsla en grijze garnaal en limoen dressing
  • Cresson soep
  • Italiaans Stoofpotje met kip met kastanjechampignons, extra fijne boontjes, gele courgettes en verse puree
  • Gebakje met mokka en tiramisu

18.00 u:                einde

Zoals elk jaar wordt ook voor animatie gezorgd. Dat zal dit jaar opnieuw gebeuren door Win & Syl, een talentvol duo uit Sint-TruidenWij hopen u terug te mogen begroeten en wensen u alvast een aangename en gezellige namiddag toe. Bovendien is er ook een dansvloer aanwezig, dus wie zijn beentjes wil strekken, allen welkom!

inschrijven doe je met onderstaand invulformulier of in het gemeentehuis bij de dienst vrije tijd. uiterste inschrijvingsdatum vrijdag 17 mei 2019.

Meer informatie en inschrijvingen: dienst vrije tijd (T 015/51 11 45, optie 4 – e-mail: vrijetijd@boortmeerbeek.be)

Contactinformatie