Uitbreiding aanbod provinciale groepsaankopen

3
mei
2018

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met hun groepsaankopen geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO, PajoPower, 3WPlus, de Kringwinkel Hageland en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.

De groepsaankoopactie van 2017 richtte zich op dakisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen. Ook in 2018 kan je nog intekenen op deze groepsaankoop.

Dit jaar heeft de provincie Vlaams-Brabant ook een groepsaankoop voor (spouw)muurisolatie en ramen gelanceerd. IGO en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden daarbij een aantal lokale aannemers en installateurs. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal.

Kiezen voor de provinciale groepsaankopen zonnepanelen en/of dakisolatie is drie keer winnen. Niet alleen stoot je minder CO2 uit en bespaar je op je energiefactuur, je helpt ook onze lokale economie bloeien.

Interesse in isolatie en/of ramen? Kom vrijblijvend naar de infosessie in Boortmeerbeek op woensdag 7 november 2018 om 20u (in de raadzaal van het gemeentehuis, Pastorijstraat 2, 3190 Boortmeerbeek).

Interesse in zonnepanelen? Er zal daarover dit jaar o.a. nog een infosessie plaatsvinden in Haacht op dinsdag 23 oktober, 20u in GC Den Breughel.

Tijdens de infosessies krijg je info over de campagne, de aanpak, mogelijke premies en leningen en kan je alvast kennismaken met de aannemers en installateurs.

Grijp deze kans om je woning nog beter te isoleren en je wooncomfort te laten stijgen!

Meer info: 

www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen 

aranka.vandesande@igo.be of 0496 25 85 13