Vacature bij het OCMW Boortmeerbeek :buitenschoolse kinderopvang

5
aug
2019
Buitenschoolse kinderopvang RAVOT zoekt begeleiders kinderopvang (50%)
voor contracten onbepaalde duur, vervangingscontracten en aanleg werfreserve 

Functie: je staat in voor de begeleiding van kinderen in de buitenschoolse kinderopvang. Op Ravot worden tot 104 kinderen opgevangen op een prachtig aangelegd terrein van 1,35 hectare met veel spelaanleiding en spelmogelijkheid. Als begeleider werk je mee aan de uitbouw van een open spelaanbod en zorg je mee voor de begeleiding van de kinderen

Profiel: je mag, maar moet ( nog ) niet gekwalificeerd zijn als begeleider in de kinderopvang. Je diploma moet erkend zijn door Kind & Gezin. Als je nog een geschikt diploma hebt, ben je bereid om een ervaringsattest te behalen of je zit in een gekwalificeerd traject dat binnen het jaar zorgt voor een erkend diploma. In deze situatie krijg je een contract voor bepaalde duur aangeboden. Na het behalen van je attest of diploma zal je een contract van onbepaalde duur worden aangeboden. Je bent minimum 18 jaar en beschikt over een uittreksel uit het strafregister waaruit blijkt dat je van onberispelijk gedrag bent om met kinderen om te gaan. 

Je gaat enthousiast maar ook rustig en verantwoordelijk met de kinderen om. Je kan goed in team werken. Je bent medisch geschikt en kan een blanco uittreksel uit het strafregister (model 2 ) voorleggen.

Ons aanbod: we bieden jou een job aan in een team waar we inzetten op talent. We coachen de begeleiders in hun groeitraject. Daar bovenop krijg je een  contractuele aanstelling, maaltijdcheques (€ 8), gratis openbaar vervoer van en naar het werk, fietsvergoeding en ruime opleidingskansen. Het geïndexeerd bruto maandsalaris voor een halftijdse begeleider ligt tussen € 945,91 en € 1621,56.

De geslaagde kandidaten worden opgenomen in een werfreserve. Zij kunnen worden opgeroepen voor een contract van on bepaalde of bepaalde duur of vervangingscontracten. 

Interesse?

Je kan het inschrijvingsformulier terugvinden op onze website www.ocmwboortmeerbeek.be/vacatures of opvragen aan het onthaal van het OCMW op 015 51 11 65 of via mail : info@ocmwboortmeerbeek.be

Je bezorgt het inschrijvingsformulier en/of CV samen met een kopie van je diploma of getuigschrift uiterlijk op 18 september 2019 ter attentie van mevrouw Karin Derua,  voorzitter OCMW. Dit kan per post : Pastorijstraat 2, 3190 Boortmeerbeek of per mail: vacatures @ocmwboortmeerbeek.be.

De selecties vinden plaats eind september op de buitenschoolse kinderopvang Ravot, Ravesteinstraat 84, 3191 Boortmeerbeek (Hever).

Meer informatie:

Meer inlichtingen over de vacature of de kwalificaties kan je opvragen bij Liesbeth Guinier, teamcoördinator Ravot,

tel. 015 50 06 86, email: liesbeth.guinier@ocmwboortmeerbeek.be

Meer info over de kwalificatievereisten van Kind & Gezin kan je vinden via onderstaande link:

http://www.kindengezin.be/opleidingen-en-infosessies/sector-en-partners/door-andere-organisaties/kinderopvang/