Vakantiewerking Pasen 2023

6
feb
2023

Ook dit jaar kunnen kinderen en jongeren tijdens de paasvakantie weer naar hartenlust spelen en sporten in Boortmeerbeek.

De inschrijvingen voor de sport- , SWAP- en themaweken starten op maandag 27 februari 2023 om 18 uur online via de gemeentelijke webshop: https://webshopboortmeerbeek.recreatex.be/

De inschrijving is pas definitief na betaling van de deelnameprijs. Vroeger inschrijven is niet mogelijk. Gelieve wel op voorhand een account aan te maken zodat het inschrijven vlot kan verlopen op de avond zelf.

Ook dit jaar werkt de gemeente Boortmeerbeek samen met Sportpret gcv. De weken zullen hierdoor gevarieerder en net iets zotter worden.

 

Maandag 3 tot en met vrijdag 7 april 2023:

  • Sportweek 6-12 jarigen:

De sportweken zijn omnisportkampen. Vanaf dit jaar komen niet alleen de traditionele sporten aan bod, maar ook lasershooting, mountainbike, Mario karts, tumbling en airsoft staan op het programma.

Met leeftijdsgenootjes wordt een groep gevormd die van de ene naar de ander sporttak doorschuift.

Locatie: Sporthal Boortmeerbeek

Kostprijs: 80 EUR

  • Creatief, sport en spel voor 4-5 jarigen:

Tijdens deze weken organiseren we tal van sport- en speldisciplines afgewisseld met een aantal onstpanningsactiviteiten zoals knutselen, tekenen, liedjes zingen,...

Locatie: GBS ‘De klimboom’

Kostprijs: 80 EUR

 

Disndag 11 tot en met vrijdag 15 april 2023

  • Themaweek 6-12 jarigen ‘Wereldreis’:

Een week om samen met andere leeftijdsgenoten te knutselen en op een speelse en creatieve manier begeleid op ontdekkingstocht te gaan rond het thema ‘Wereldreis’.

Locatie: GBS ‘De klimboom’

Kostprijs: 64 EUR

  • SWAP week voor 12 tot 16 jarigen:

Voor onze tieners werken we dit jaar ook samen met Sportpret gcv. Op het programma staat onder andere: mountainbike, lasershooting, jumpen en een bezoek aan the Outsider Oudenaarde met touwenparcours, sup of waterski, moerasparcours. Kortom: uitdagende activiteiten op maat van echte waaghalzen. We gaan ook af en toe met de fiets op uitstap. Daarvoor moet je zelf met de fiets naar het sportkamp komen.

Locatie: sporthal Boortmeerbeek

Kostprijs: 100 EUR

 

 

Contactinformatie