Vlaanderen Zingt! op 15 augustus 2019 in Boortmeerbeek. Voorzangers gezocht!

Op donderdag 15 augustus 2019 komt Vlaanderen Zingt! naar Boortmeerbeek. Aansluitend op de jaarlijkse rommelmarkt zal er vanaf 16 uur op de parking aan het gemeentehuis een serieus feestje worden gebouwd. Onder het motto 'Mensen verbinden door samen te zingen' zal Vlaanderen Zingt ook in de zomer van 2019 weer door Vlaanderen trekken om jullie massaal aan het meezingen te krijgen. 

De aanwezigen zingen samen populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Het repertoire bestaat grotendeels uit Nederlandstalige liedjes, maar we zingen ook Engelse en Franse succesnummers. Voor iedereen is er een zangkrantje met alle liedjesteksten en vanop het podium wordt de samenzang in goede banen geleid.

Voor dit evenement zijn we nog op zoek naar een twintigtal 'voorzangers' die mee op het podium staan. Dit moeten geen Pavoretti's zijn, maar wel heuse ambiancemakers. Let op! Deze voorzangers zullen gedurende het ganse evenement op het podium staan zodat zij toch een behoorlijke tijd recht moeten kunnen staan. Mede daarom moet je als voorzanger wel minimum 18 jaar zijn.

Enkele dagen voor het evenement wordt een voorbereidende bijeenkomst belegd om de stemmen alvast een beetje te smeren. Geïnteresseerden kunnen zich melden via info@boortmeerbeek.be.

 

 

Contactinformatie