Vrijetijdsgids februari - augustus 2019

15
jan
2019

Wanneer het nieuwe jaar fris gestart is, is het steevast ook tijd voor een nieuwe editie van de gemeentelijke vrijetijdsgids. Ook nu biedt deze gids een overzicht wat er de volgende maanden in de gemeente te beleven valt.

De vrijetijdsgids, tevens een praktische kalender, geeft een beeld van talrijke gemeentelijke activiteiten en die van enkele partners. Al meerdere jaren werkt de gemeente voor het opzetten van vrijetijdsactiviteiten met een hele reeks partners samen. Deze samenwerking werkt duidelijk haar vruchten af. Meer activiteiten, een grote diversiteit, geschikte locaties,… allemaal voordelen die het gevolg zijn van deze samenwerkingsverbanden. Bij de meeste activiteiten vind je de nodige informatie over de manier van inschrijven, de deelnameprijs, enz. Hier en daar ontbreken ook voor ons echter nog enkele puzzelstukjes. Raadpleeg daarom ook regelmatig de gemeentelijke website waar je bij ‘Uit in Boortmeerbeek’ steeds de meest actuele informatie over al deze activiteiten zal vinden.

Uw nieuwe gemeentebestuur n de medewerkers van de dienst vrije tijd zijn er alleszins weer klaar voor om er opnieuw een schitterend vrijetijdsseizoen van te maken. Wij hopen dat u even hard mee geniet en u mogen verwelkomen op een van deze activiteiten.

Contactinformatie