Wat doe je met huisvuilcontainers als je verhuist?

22
jan
2016

Huisvuilcontainers horen in Boortmeerbeek bij de woning. In die containers zit een computerchip met adres- en persoonsgegevens. Als je verhuist, blijven de containers bij de woning staan voor de volgende bewoners. Verhuis je binnen de gemeente? Dan blokkeren we de containers op je oude adres en activeren die op je nieuwe adres. Geef je verhuizing dus pas officieel door aan de gemeente als je containers op het oude adres leeg zijn.

De containers van onbewoonde panden zijn altijd geblokkeerd. Verhuis je naar zo'n woning? Dan kan je de container pas gebruiken als je jouw adreswijziging doorgeeft op het gemeentehuis bij de dienst bevolking om de container op je naam laat zetten.

Verhuis je buiten de gemeente Boortmeerbeek? Vergeet dan niet je huisvuilfactuur te laten afsluiten, net als je dat doet met je contract voor drinkwater en de energievoorziening. Anders geven de nieuwe bewoners afval mee op jouw kosten. Je kan de container ook afmelden en laten terughalen wanneer de woning niet mee bewoond wordt of afgebroken wordt.

 

 

Contactinformatie