Energiek Wonen

Vakman uit de buurt nodig voor jouw energierenovatie? Surf naar EnergiekWonen.be 

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle aannemer om jouw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken? Kom via EnergiekWonen.be in contact met een lokale vakman die actief is in jouw gemeente.

Heb je beslist dat je je woning energiezuiniger en comfortabeler wilt maken, dan moet je op zoek naar een aannemer. Maar welke aannemer moet je nu kiezen uit dat ruime aanbod? Inwoners van Vlaams-Brabant kunnen alvast kiezen voor een lokale vakman via het initiatief Energiek Wonen, de vroegere provinciale groepsaankopen. Via de website EnergiekWonen.be kan je in contact worden gebracht met aannemers uit jouw buurt voor het plaatsen van isolatie of nieuwe ramen of voor de installatie van zonnepanelen of een warmtepomp. Al de aannemers werden kwaliteitsvol en betrouwbaar bevonden na een grondige screening door Energiehuis 3Wplus, Energiehuis IGO en Klimaatpunt Pajottenland & Zennevallei vzw.

Via een online inschrijvingsformulier is het mogelijk om een aanvraag in te dienen. Binnen tien werkdagen neemt de geselecteerde aannemer/installateur contact op voor een afspraak. Nog eens tien dagen na het bezoek ter plaatse volgt er een prijsofferte, die gratis en vrijblijvend is. Pas door het ondertekenen van de offerte ga je op het aanbod in.

Vind een kwaliteitsvolle aannemer uit je buurt via www.energiekwonen.be

Energiek WonenMeer informatie kan je ook opvragen via de website www.igo.be

 

Contactinformatie