Organisatie evenement

9
okt
2023

Wil je een buurtfeest, fuif, fiets- of wandeltocht of een ander evenement organiseren? Dan heb je de toelating nodig van je lokaal bestuur. Vanaf nu kan je deze toelating online aanvragen via  Eaglebe evnementen. Zo krijg je een uitgebreid overzicht van je taken en verplichtingen als organisator. Samen met de toelating krijg je dan ook de nodige vergunningen, voor bv. geluidsafwijking, inname openbaar domein, parkeer- en/of rijverbod, of het schenken van sterke dranken.

Procedure 

  1. Een aanvraag indienen kan via Eaglebe evenementen. 
  2. Wanneer je aanvraag is gelukt, krijg je een bevestigingsmail.
  3. Onze diensten kijken na of dat je aanvraag geen conflict geeft met andere evenementen of geplande werken op de gevraagde locatie. Daarom is het belangrijk dat je op tijd je aanvraag doet. 
  4. Ben je een ‘veel-aanvrager’ (bijvoorbeeld een aannemer, vereniging)? Dan is het nuttig om een account aan te maken op EagleBe. Dan hoef je maar één keer je gegevens in te geven en kan je deze opnieuw gebruiken bij elke aanvraag. Je krijgt ook een mooi overzicht van je aanvragen en de status ervan. En je kan zo makkelijk een vergunning verlengen of een aanvraag kopiëren.