Warme William wandeling

Wandel mee met Warme William!

Ongetwijfeld is Warme William geen onbekende meer voor je?! 
Het is de grote, blauwe beer die als mascotte een luisterend oor biedt, het is iemand die vraagt hoe het écht met je gaat. Warme William staat voor verbondenheid en welbevinden bij kinderen en jongeren. 

Warme William neemt je mee op een leuke wandeling doorheen onze mooie gemeente. De wandeling van ongeveer 6,5 km neemt je mee langs velden, bossen, straten en voetwegen. Deze wandeling start aan Basisschool De Wegwijzer, waar Warme William op het bankje op jou wacht. (Pastorijstraat 25, Boortmeerbeek)

Onderweg kom je opdrachten en tips tegen en bij elke opdracht vind je ook een letter. Die letter mag je noteren (of onthouden). Aan het einde van de wandeling ontdek je met alle gevonden letters de geheime boodschap.

Er bestaat ook een tof invulboekje dat je niet enkel de weg wijst, maar waarin ook leuke gezinsopdrachten voor onderweg staan.
Je kan dit boekje afhalen bij het onthaal van de gemeente Boortmeerbeek (tijdens de openingsuren), of je kan het downloaden via onderstaande link, eveneens als het routekaartje met herkenningspunten.  

Wedstrijd: Vergeet zeker geen foto te nemen onderweg die je deelt op sociale media met  #WarmeWilliamWandelingBoortmeerbeek en wie weet win jij wel één van de leuke prijzen. Deze wedstrijd loopt de hele zomervakantie door van 23 juli 2024 tot en met 30 september 2024. Winnaars zullen via sociale media gecontacteerd worden.

Contactinformatie